Overgordijnen

Overgordijnen zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elke interieur kan aangekleed worden met overgordijnen en dit sinds jaar en dag. In moderne villa’s zien we veel lichte stoffen die strak geconfectioneerd worden. In klassiekere interieurs kan er geopteerd worden voor stijlvolle dessins in zwaardere stoffen die de grandeur van het interieur sterk accentueren.

Alle confectie van gordijnen gebeurt in ons eigen atelier bij Interieurpunt Renders. U kan er vanop aan dat vakmanschap hier voorop staat zodat uw gordijnen een echte eyecatcher worden in uw interieur.

Bij het verwerken van overgordijnen kan u kiezen uit verschillende confectie opties. Ze bepalen in grote mate het uitzicht van uw gordijn. Deze kunnen afgewerkt worden met een enkele plooi, dubbele of vlinderplooi, driedubbele plooi, waveplooi, plooi of fronslint.

Als je er niet van houdt dat je gordijn strak naar beneden hangt kan je deze ook voorzien van een embrassa, met een embrasse kan een gordijn opzij worden gehouden. De embrasses worden meestal in dezelfde stof als het gordijn gemaakt.

In de showroom tonen we u graag de verschillende mogelijkheden.

Interieurpunt Renders Oostmalle gordijnen overgordijnen interieur