Heb jij ook last om de warmte buiten te houden? Vergeet ook je kleinste ramen niet! Ze lijken niet zo belangrijk maar je schrikt al snel welke hoeveelheid warmte hierdoor stroomt.

Weet je niet goed welke raamdecoratie hier het best voor geschikt is? Wij geven je enkele opties in het artikel hieronder.

Plissé en honeycell®
Dit systeem is compact door zijn smalle profielen en kan daarom zelf in de dag geplaatst worden of in de glaslat, wat het uiterst geschikt maakt voor kleine ramen. Als men bovendien opteert voor een systeem met voorgespannen koorden, dan kan de plissé bediend worden via een bedieningshandgreepje in plaats van een koord of een ketting. Dit maakt de bediening van kleinere plissés zeer handig.

Horizontale jaloezieën
Vooral de aluminium variant van de horizontale jaloezieën is geschikt voor ietwat kleinere afmetingen van de ramen. Maak de combinatie tussen de “megaview” uitvoering van 25mm, maar met openingen tussen de lamellen van 50mm, samen met de lamellen van 50mm voor de grotere ramen.

Het verschil zie je langs de buitenzijde van je woning amper en binnenin is dit ook beperkt! Hierdoor heb je toch zoveel mogelijk eenzelfde eenheid wat altijd voor een luxe en rustige uitstraling zorgt!

Rolgordijnen
Bij rolgordijnen denk je misschien onmiddellijk aan grote raampartijen, maar ook voor kleinere ramen is deze zonwering zeer geschikt. Door zijn veelzijdigheid past een rolgordijn namelijk in elke ruimte op elk type raam. Als u een rolgordijn wilt monteren op een klein raam kiest u het best voor de kleinste buisdiameter. Ook cassettes laat je beter achterwege om een zo compact mogelijk geheel te vormen.

Rolgordijnen kunnen ook voorzien worden met een screendoek, helemaal ideaal als zonnewering dus!

Heb je graag nog wat extra informatie, een vrijblijvende prijsofferte of wil je de systemen graag eens kunnen voelen en van dichtbij bekijken? Je bent steeds welkom in onze winkel!