Wees de inbrekers te slim af met je raamdecoratie!

De donkerste periode van het jaar breekt weer aan. Ideaal voor inbrekers om te zien welke woning zij zonder enige hinder van bewoners kunnen binnenbreken.

Wil je het hen toch wat moeilijker maken? Plaats dan raamdecoratie zodat wanneer je binnen een lamp laat branden, het voor de inbrekers niet zichtbaar is of de lamp enkel voor de sier brand, of dat er wel degelijk beweging is in huis.

Als je toch de hele dag en avond weg bent van huis, is het interessant om je raamdecoratie te kunnen bedienen met je smartphone. Hiervoor heb je via Somfy een systeem dat je aansluit op de Tahoma box. Deze systemen zijn allemaal te verkijgen bij Interieurpunt Renders.

Ben je vergeten een elektrische voeding te voorzien tijdens je renovatie of schilderwerken? Geen probleem! Je kan deze systemen ook allemaal op een batterij verkrijgen. Bij een normaal gebruik moet je deze batterij zelfs maar 3 keer per jaar herladen via een subtiel kabeltje.

Wil je weten welke decoratie het slimste én het mooiste is in jouw woning? Maak een afspraak bij jouw thuis met onze interieurarchitecte!

Tot binnenkort!